Piotrek$ Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Witam to mój pierwszy warsztat na którym robie bombę V-1. W pudełku jest 1 ramka z siedemnastoma częściami, na której jest bomba V-1 i wózek do transportu oraz arkusz kalek. In-box zestawu poniżej. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Wyciąłem dwie połówki kadłuba ,wlot powietrza i przednią części silnika które pomalowałem na kolor stalowy. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 No, to rób tą BĄBĘ. Popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 tyle roboty że ciężko się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Dioramka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi