marek2g Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Witam kolegów. Poszukuję skanów blaszek i ewentualnie instrukcji od nich do następujących zestawów dedykowanych do Mi-2: S 72-112 Mi-2 S 72-113 Mi-2 RL / RM Chciałbym coś sobie zaprojektować na ich podstawie a zdjęcia które znalazłem w sieci są w małej rozdzielczości. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Cześć Mam 72112 i zestaw Airmo 72500 do wersji T,zeskanuję jutro/dzisiaj / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Oryginały skanów poleciały na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2g Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 Wielkie dzięki Robercie! Można na ciebie liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Tak jak na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Blaszkę do Mi-2 wydał też Intech, jakbyś chciał Marku to jeszcze taką mam i służę skanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Blaszkę do Mi-2 wydał też Intech, jakbyś chciał Marku to jeszcze taką mam i służę skanami Intech blaszki zrobił też?? Można skany poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2g Napisano 24 Maja 2011 Autor Share Napisano 24 Maja 2011 Jasne Grzegorzu! Zapodawaj . Wielkie dzięki! Przy okazji będziemy mieli dokładny przegląd tego co jest / było na rynku w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi