athlon5 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) Ponieważ robię porządki pomyślałem,że zaprezentuję wam swoja radosna twórczość.Na usprawiedliwienie dodam tylko,że ten i pozostałe moje "modele" powstały w roku 1990/91 .Każdy z nich zajął mi od jednej do dwóch nocek czytaj nocnej służby przy stoliku podoficera dyżurnego. W tych czasach a szczególnie tycz warunkach mój warsztat modelarski ograniczał się do jednego pilniczka,kawałka papieru ściernego,3 {słownie trzech}pędzelków kilku Humbroli i żyletek.Ponieważ nie miałem dostepu do rozpuszczalników używałem nafty lotniczej bo to tego miałem dostęp nieograniczony.Mimo to zachowałem sobie jeszcze kilka samolocików z tych czasów-często niestety jak widać niekompletnych. Dla tych co wytkną mi błędy merytoryczne-NIE BYŁO wtedy jeszcze w Polsce internetu Edytowane 22 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Aaaaa... JAWS i to jeszcze ten najladniejszy 75-262. Faktycznie troche inaczej wygladal ten egzemplarz, ale jak bez internetu/zrodel itd. to jestes usprawiedliwiony. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Brawo za odwagę Ten kamuflaż jest wymagający A i w 2011 nie mamy 100% pewności co do kompletnego rozkładu plamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Dla tych co wytkną mi błędy merytoryczne-NIE BYŁO wtedy jeszcze w Polsce internetu Pierwsze połączenie Polski z Internetem nastąpiło 17 sierpnia 1991 roku... to tak na marginesie. A tu pełna historia polskiego internetu: http://kalendarium.icm.edu.pl/ . Co do modelu to tylko nie pokazuj go na nowym PWM'ie bo cię objadą żeś linii nie zapuścił, hehehe.... Jak na warsztat jaki posiadałeś to nieźle Ci wyszło. Nie kusi Cię żeby go podpicować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 Pierwsze połączenie Polski z Internetem nastąpiło 17 sierpnia 1991 roku... Co do modelu to tylko nie pokazuj go na nowym PWM'ie bo cię objadą żeś linii nie zapuścił, hehehe.... Jak na warsztat jaki posiadałeś to nieźle Ci wyszło. Nie kusi Cię żeby go podpicować? Pierwsze podłączenie..wiem ale uwież że w wojsku{ służba zasadnicza} nie było dostępu -choć miałem do dyspozycji MERITUM Linie...fakt wymagaja poprawki A jeżeli chodzi o odpicowanie..zobaczymy,narazie leżą w rezerwie. Tak na marginesie mam jeszcze mig-a-23,F-18,Mig-a-29,F15{1:48 Hasegawy}Mi-24 wszystkie z tego pięknego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi