KRYSTEK Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam. Mam pytanie jak się używa Mr. Surfacer 1200. - Gunze Czym go nakładać i jak obrabiać? Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Mam ta szpachle ale w innej gradacji "500",to normalna szpachla w "płynie".Ja nakladalem ja pędzelkiem i szlifowalem papierem ale tez wycierałem wacikami maczanymi w zmywaczu wamodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 można też nakładać aerografem. Jednocześnie będzie to podkład pod farby. Metody obrabiania w zasadzie dowolne, oczywiście najważniejsze to te wymienione powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 czy trzeba rozcienczac tego mr surfacera 1200?? jesli tak to w jakich proporcjach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi