TomAUG Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować wam mój nowy model a mianowicie Nissan GT-R. W sumie już dosyć długo stoi na półce a dopiero teraz znalazłem chwilę żeby wstawić zdjęcia. Przy budowie inspirowały mnie wyścigi na 1 milę w Moskwie. Lista przeróbek: Dokładka pod zderzak Password JDM Wycięte wszystkie imitacje siatki i wstawiona prawdziwa Podwyższony tylny spoiler Nowe końcówki wydechów Wentyle w kołach W środku pasy bezpieczeństwa Lakier Blackmagic Perleffekt (LC9Z) z palety VW chyba troche za grube ziarno jak na model W trakcie prac wpadłem na szalony pomysł żeby zrobić brakujący w zestawie silnik Jak wyszedł oceńcie sami. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Bardzo ładny GT-R, lakier może i ciut za duże ziarenko, ale za to polerka na wysokim poziomie. No i na plus, że dorzuciłeś silnik. Brawo i czekamy na kolejne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Takie zdjęcie w ciemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 O ziarnie powiedział już kolega Powerpablo, więc przyczepić się już nie ma czego Świetny Nissanik Ci wyszedł ! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Dołączam się do opinii kolegów, że samochodzik wyszedł wyśmienicie. Czepił bym się lekko odstającej maski, ale to szczegół. Za to fajnie wyglądają zawiasy. Dorabiane ręcznie czy jakiś zestawik? BTW, jest może gdzieś warsztat Twojego Nissana? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 No maska jest trochę odstająca bo po malowaniu lekko się zdeformowała. Mam zamiar zamontować magnes to może się uda ją jakoś dociągnąć. Zawiasy takie były fabrycznie. W sumie bardzo mi ułatwiły robotę Warsztat miałem zamiar prowadzić ale jakoś nie miałem czasu i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Hej, model miodzio, ale mam jedno ciekawe pytanie Możesz opisać historię silnika? Jak napisałeś, sam zrobiłeś silnik. Ale czy to akurat feler, że w twoim zestawie zabrakło silnika (się zgubił, albo cuś tam), czy może aoshima akurat go nie dawała do takich zestawów (są z i bez silnika zestawy chyba)? Zawiasy, jak powiadasz, fabryczne. Ale jeśli było tak, jak opisałem w przypadku drugim, to co sobie aoshima myślała? Otwiera się maskę, a tu pusta dziura po silniku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 No moja wersja była tańsza, czyli bez bez silnika. Później się dowiedziałem, że silnik jest w droższej wersji ale niestety na taką nie mogłem trafić. A tak się cieszyłem, że kupuje piękne auto i na dodatek z silnikiem. Więc pomyślałem, że sam sobie zrobię. I coś tam wyszło Nawet się nie spodziewałem, że coś mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Czapki z głów za taki silnik własnej roboty A to że dopytam, jak to sobie zaplanowała Aoshima? Otwiera się maskę i pusta przestrzeń? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2011 No jest tak jak mówisz. Otwierasz maskę a tam pustka Wersja z silnikiem jest dużo droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rack1 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Bardzo ładny model. Często widuje takiego tylko że grafitowego i w skali 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi