premier1986 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Podczas schnięcia farby na EF-2000 zacząłem budować kolejny model a mianowicie SpaePz LUCHS. Jest to niemiecki ośmio kołowy pływający bojowy wóz rozpoznawczy. Tak trochę mnie to pochłonęło i obecnie jest tak jak na zdjęciach poniżej Było trochę niedociągnięć związanych ze spasowaniem ale jakoś się udało poskładać wszystko do kupy. Malowanie mam wrażenie że trochę nie do końca mi się udało. Zniknęło mozolnie nanoszone cieniowanie. Czarnej trzeba dać jeszcze jedną warstwę bo coś mi się nie podoba no i oczywiście podwozie jeszcze do dużych poprawek. Co to będzie to się okaże. Mam nadzieję że wash i suchy pędzel sprawią że będzie wyglądał troszkę lepiej Malowanie będzie z misji w Kosowie. Oto efekty pracy: Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 SpasPz SpaePz To jak w końcu Żeby się tylko nie śmiać, SpPz 2 Luchs będzie najpoprawniej. Malowanie wygląda na trochę nie dokładne, przejścia barw są dziwne zmodulowane innym kolorem. Brąz wg. mnie za jasny acz to może wina zdjęć. Lufę przydałoby się wymienić. Ogólnie to powodzenia bo wiem jaką materią są te współczesne Revell-e w 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 A jakich farb używałeś- producent, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2011 Drobna literówka. Malowany Vallejo Air. Właśnie wiem że te przejścia są do bani ale nie mogłem nic z tym zrobić ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi