Solbus Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Model: Queen Elizabeth 2 Skala: 1:1200 Producent: Revell Cena: 9,90 zł. Uwagi: zestaw zawiera instrukcję i listek kalkomanii Wypraski: 6 sztuk + cały kadłub (kolor biały) Model wykonany super! Plastik dobrej jakości. Nie będę się za bardzo rozpisywał jak coś chcecie to pytajcie. Więcej oczywiście w relacji. Teraz zdjęcia: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 A możesz podać jego długość bo 1:1200 to jednak chyba mały jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 ok 22 cm jak wynika z moich obliczeń Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Dokładnie to 24,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Nie miałem nigdy takiego modelu jak Queen Elizabeth 2 ,ale miałem Tytanika, Aide też w tej samej skali co ten i muszę powiedzieć, że te modele są super ja się na nich uczyłem klejić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi