skala72 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Inbox modelu rosyjskiego samobieżnego moździerza 120 mm 2S23 Nona-SVK firmy ARMORY (żywica + elem. fototrawione). Cena: 140 zł. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 To nie jest transporter z 120mm armata tylko moździerz samobieżny 120mm NONA Żadnego desantu nie przewozi , tylko kupę amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2011 To nie jest transporter z 120mm armata tylko moździerz samobieżny 120mm NONAŻadnego desantu nie przewozi , tylko kupę amunicji. Dzięki serdeczne, nie wiem dlaczego napisałem armatą, a co do załogi, to tylko 4 ludzików. Wszędzie mam napisane z moździerzem, a tu wyskoczyłem z armatą, pewnie przez GUN'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi