Adrianowro Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Skończyłem. Sądzę że figurki zagoszczą na stałe u mnie - może z czasem będą przypominać ludzki twór ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 WOW! a ten niemiaszek stoi i mysli "k#@^a co ja narobiłem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Wiesz, Adrian, co mi się najbardziej nie podoba? Skręt ! Kręciłem tego sporo, nawet na początku wychodziły mi cieńsze Tak czy siak, fajnie się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 Wiesz, Adrian, co mi się najbardziej nie podoba? Skręt ! Kręciłem tego sporo, nawet na początku wychodziły mi cieńsze Tak czy siak, fajnie się to prezentuje. Ja niepalący, nie mam doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Niepalący, a sie zna . Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Cudownie zwłaszcza ten Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 I obrazki wcięło. Może warto przerzucić gdzieś, gdzie nie ma ograniczeń transferu? Proszę o poprawienie galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Kolejna zniszczona bardzo dobrze wyglądająca maszyna Twojego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi