michal1702 Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Mój pierwszy model. Piszcie co myślicie o nim. Pozdrawiam Michał P.S Przepraszam za ostatniego posta. Cytuj
Akryl Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Po tych zdjęciach ciężko coś wywnioskować , ale widać że dałeś za grubą warstwę farby, jak na mój gust za dużo rdzy, i niepomalowałeś środka kół, lecz jak na pierwszy model nie jest aż tak źle, mój pierwszy wyglądał jak plaskikowe pudełko oblane klejem i polane farbą od góry Cytuj
maciejooo Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 a ja nie wiem co było malowane najpierw błoto-kamuflarz (bo nie wiem co to sa te plamy) czy rdza-farba(co to jest to pomarańczowe?) ale nic sie nie martw bo każdy pierwszy model jest nie najlepszy ;) Cytuj
michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 To pierwszy model ogółem i na forum, ale mam jeszcze jeden. Za niedługo będzie nowy post. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi