michal1702 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Mój pierwszy model. Piszcie co myślicie o nim. Pozdrawiam Michał P.S Przepraszam za ostatniego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Po tych zdjęciach ciężko coś wywnioskować , ale widać że dałeś za grubą warstwę farby, jak na mój gust za dużo rdzy, i niepomalowałeś środka kół, lecz jak na pierwszy model nie jest aż tak źle, mój pierwszy wyglądał jak plaskikowe pudełko oblane klejem i polane farbą od góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejooo Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 a ja nie wiem co było malowane najpierw błoto-kamuflarz (bo nie wiem co to sa te plamy) czy rdza-farba(co to jest to pomarańczowe?) ale nic sie nie martw bo każdy pierwszy model jest nie najlepszy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1702 Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 To pierwszy model ogółem i na forum, ale mam jeszcze jeden. Za niedługo będzie nowy post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts