Kriston Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Witam Chciałem przedstawić moje wypociny pt Grille M. Model z firmy Alan, wymagał sporo cierpliwości. Zacząłem go kilka lat temu, później miałem przerwę w modelarstwie i kilka dni temu go dokończyłem. W pewnym sensie był poligonem doświadczalnym ponieważ testowałem na nim nowe techniki i specyfiki. Efekt na zdjęciach, mam nadzieję, że kolejne modele będą lepsze. Pozdrawiam. Quote
wojtas Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Witam.Widze ze jako pierwszy sie odzywam-szpeniem to ja nie jestem,ale albo wash jest za slaby,albo go nie ma,albo jest tak zakurzony ze go nie widac.Co jak co ale panzerwaffe do czystych raczej nie nalezalo .Ale gratulacje sie naleza za zakonczenie modelu tej firmy -rozne glosy chodza o tej marce.... Quote
Kriston Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Robiłem mu wash może na zdjęciach nie widać ale w rzeczywistości model jest ciemniejszy. Do tego nakładałem pigmenty, suchy pędzel nawet coś w stylu suchego błota na kołach :P. Ale to wszystko pierwszy raz. A model do samoskładalnych nie należy wiadomo ale przynajmniej nie było nudno ;) Następny będzie PzKpfw I command version od zvezdy :P Quote
LordDisneyland Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Szczerze mówiąc, przydałyby się jakieś zdjęcia z przyzwoitym oświetleniem... Quote
Recommended Posts