smialus Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Upolowany na popularnym portalu aukcyjnym: Ogólnie, nie ma tragedii poza wypukłymi liniami łączenia blach i kiczowato odlanymi w całość silnikami. Po za tym brak wingletów Plusem jest kopułka z oszkleniem. Parę dziwnych elementów typu antenka na usterzeniu, dziwne światło na stateczniku pionowym. Ogólnie siedziałem w skali 1:144 i dla ciekawości zakupiłem owego Arbuza i nie powiem bo wielkością nie grzeszy. Na pewno przeryje łączenie blach pousuwam dziwności i zastanowię się co z tymi silnikami uczynić aby to miało wygląd. Kalki bida z nędzą i jak to w Zvezdzie pożółkłe i chyba w tym przypadku pokuszę się o samodzielne wykonanie jakiegoś malowania. Cytuj
Jędrek Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 dzięki, zaspokoiłeś moją ciekawość odnośnie zawartości tego pudła wolę jednak pozostać przy 144-ce Cytuj
okonek Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Wygląda na przepak starego Hellera http://www.anticsonline.co.uk/l.aspx?k=23294 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi