smialus Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Upolowany na popularnym portalu aukcyjnym: Ogólnie, nie ma tragedii poza wypukłymi liniami łączenia blach i kiczowato odlanymi w całość silnikami. Po za tym brak wingletów Plusem jest kopułka z oszkleniem. Parę dziwnych elementów typu antenka na usterzeniu, dziwne światło na stateczniku pionowym. Ogólnie siedziałem w skali 1:144 i dla ciekawości zakupiłem owego Arbuza i nie powiem bo wielkością nie grzeszy. Na pewno przeryje łączenie blach pousuwam dziwności i zastanowię się co z tymi silnikami uczynić aby to miało wygląd. Kalki bida z nędzą i jak to w Zvezdzie pożółkłe i chyba w tym przypadku pokuszę się o samodzielne wykonanie jakiegoś malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 dzięki, zaspokoiłeś moją ciekawość odnośnie zawartości tego pudła wolę jednak pozostać przy 144-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Wygląda na przepak starego Hellera http://www.anticsonline.co.uk/l.aspx?k=23294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi