kornik_69 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Proponuję Panzer IV LWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Proponuję Panzer IV LWP Skąd ja wiedziałem, że mi o nim przypomnisz... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Bo będę Ci o nim przypominał dopóki nie zagości w takiej galerii jak ten tu zaprezentowany "Kurczak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Soviecki AT-ST, super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bo będę Ci o nim przypominał dopóki nie zagości w takiej galerii jak ten tu zaprezentowany "Kurczak" Na nic innego nie liczę Soviecki AT-ST, super pomysł. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi