dawid1 Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Czy kupić sobie model samolotu pasażerskiego jakiejś chińskiej firmy z hurtowni?. boję się że będe miał problemy ze złożeniem lub pomalowaniem. prosze o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Jak napiszesz nazwę modelu, firmę i skalę, to może znajdzie się ktoś kto składał taki model i o odpowiedź będzie łatwiej. Tak oględnie rzecz ujmując, to na każdym modelu można się potknąć, dla niektórych łatwy model może okazać się trudnym dla Ciebie. Musisz się zdecydować i kleić, jeden wyjdzie gorzej, inny lepiej, ale trzeba mieć odwagę i podjąć wyzwanie! Mój pierwszy model kupiłem dla pięknego, kolorowego pudełka, nie zastanawiając się czy go skleję, czy nie. Zaskoczony nawet byłem, że nie jest pomalowany jak na opakowaniu, dlatego kupuj, klej i się nic, a nic nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Chyba chodzi o ten mały szajs co w Tesco itp jest. Sądzę, że nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryni Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Skusiłem sie kiedyś na B747 Qantasa w malowaniu "Wunala Dreaming". Oto co z tego wyszło: Kalki oprócz kangura na stateczniku poszły do kosza, wszystkie bohomazy na kadłubie robione są własnoręcznie. Model jak i zdjęcie nie powala. Zrobiłem go tylko dlatego, że przez około 20 lat oglądania przelotówek nad moim miastem widziałem go chyba dwa razy, i to na dodatek po ciemku więc tylko światła obejrzałem. Dzięki temu modelowi mam Wunalę na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi