Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DąbczaK Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Do tego zestawu polecam kali HDL 72014, masz tam malowanie: HMLA-269 MCAS New River, North Carolina, 1987. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Ten zestaw będzie cięty i gięty, gdyż po szczepieniu przodu z niego, oraz ogona z italerowskiego AH-1T, powstanie wczesna wersja modelu Tango, tzw Slick Nose bez optyki w dziobie. A później z pozostałego nosa od wersji T wraz z tyłem od Matchboksowego lub Mastercrafotwego AH-1G powstanie modyfikacja IDFu modelu Golf umożliwiająca przenoszenie pocisków TOW Skomplikowane lekko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DąbczaK Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 No, nieco....Ale jeśli uda Ci się gdzieś namierzyć te kalki, to polecam, malowania Do T, J, W - prawie wszystkie (jest 9 malowań) MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Można je kupić na allegro, MojeHobby je wystawia. I się zastanawiam czy będą mi potrzebne, czy nie poradzę sobie z tym co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 No to nie DeNiro. Jak nikt do jutra do wieczora nie odgadnie, to odkryję kto się kryję za tym jakże egzotycznym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi