Ostry78b Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Witam. W tym temacie chciałbym pokazywać wam moje modele które już zbudowałem, i które planuje zbudować. Ja zbieram samoloty pasażerskie i transportowe w skali 1:144. Na razie wszystkie z nich są z revell-a. Moja kolekcja liczy już cztery samoloty złożone i jeden nad którym prace zacząłem w innym temacie (zachęcam do oglądania budowy). Dziś pokaże wam model który skończyłem jakiś miesiąc temu. Jest to Airbus A300-600 ST "Beluga". Wypraski były w bardzo dobrym stanie, kalkomanie dobrze mi się kładło innymi słowy polecam ten model. Udało mi się go kupić na ALLEGRO i na dzień dzisiejszy są jeszcze dwie sztuki do kupienia. Model malowałem pędzlami, i farbami z firmy Revell i Humbrol. Model nie jest SUPER złożony, ale myślę że jest OK. Dobra teraz kilka fotek (Sorki za jakość zdjęci, ale robię je telefonem, bo aktualnie aparat jest nieczynny) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1984 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 A gdzie podwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry78b Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Nie zrobiłem bo samolot miał wisieć pod sufitem, ale na razie leży na półce obok A380. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1984 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Jak będziesz miał aparat to pstryknij jakieś zdjęcie, chętnie zobaczę jak prezentuje się malowanie pędzlem. Fajnie, że masz sprecyzowane, że samoloty pasażerskie Ci sie podobają. Choć szczerze i nie złośliwie, ten samolot sam w sobie jest paskudny design tragiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry78b Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Jutro spróbuje wrzucić jeszcze kilka fotek. Mi akurat samolot bardzo się podoba, ale nie każdemu przypada to samo do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry78b Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Dziś jeszcze kilka dodatkowych fotek Belugi, a w środę prawdopodobnie pokarze wam mój kolejny model tym razem A319. A i mam pytanie jak wrzucić więcej niż trzy zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Model dosyć fajny, tylko za słabe zdjęcia by coś wiecej powiedzieć ;) Sama beluga prawde mówiąc też jakoś specjalnie mnie sie nie podoba, ale jak robić pasażery, to czemu nie, zwlaszcza że widze że te najbardziej popularne robisz. Też mam zamiar brać sie za pasażery, tyle że sa troche duże, więc jeszcze się zastanawiam. Wrzuć też zdjęcia tych co zrobiłeś, zwłasza concorda i a380 ;p Pozdrawiam, Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi