ministersan Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Witam Mam pytanie o F-104G z 322 Squadron , Holandia , 1966r. Cały jest malowany na szaro, ale w instrukcji Italeri jest podany kolor FS16473, a na pudełku FS36375. Który jest prawidłowy? Różnica między nimi jest dość znaczna - ten pierwszy mam w odpowiedniku Tamiya XF-20 i jest on w odcieniu lekko kremowym/jasnobrązowym, a ten drugi to "zwykły" szary bez odcieni. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 W posiadanych publikacjach nie znalazłem specyfikacji koloru, wszędzie tylko "Light Gray". Może poszukaj odpowiedzi na tej stronie- to kopalnia wiadomości... http://www.i-f-s.nl/ Pozdrawiam i udanego modelu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi