jakub476 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Toyota bB Tamiya Skończyłem ją po 6 miesiącach Poniżej lista modyfikacji. - Lakier - własna mieszanka - Nowe felgi BBS RS (Hellboy, Fujimi) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie (wygięcie wachaczy, nowe pół osie) - Nowa kóńcówka wydechu - Soshinoya (Grześ) Używałem farb Motipa i Tamiyi Felgi pomalowane Alcladem. Wszystko sklejone Super Glue. Jestem trochę niezadowolony, głownie przez szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Cześć! Bardzo fajnie i czysto zrobiony model, widać jedynie resztki pasty polerskiej przy przednim zderzaku. Bardzo podobają mi się felgi i obniżenie z negatywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 A dlaczego te kółka tak są wykrzywione ??Tak powinno być, bo kurczę się na cywilach nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Japońce tak tuningują samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 W końcu jest tak nisko, że trzeba pochylić kółka A model jak zwykle klasa, zdążyłeś nas już do tego przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Model bB Toyoty odbieram jako samochód z obrotową muchą w kropki i dużymi czerwonymi butami, ewentualnie kwiatkiem wytryskującym wodę;] Choć nie przepadam za takim pochyleniem i obniżeniem kół, to Twój model po prostu mi się podoba. Czyste wykonanie, ciekawa koncepcja, dużo waloryzacji - super! Bardzo podobają mi się felgi - zarówno wzór jak i naturalny połysk. Mam pytanko - jakiego czarnego połysku użyłeś po chrom? Dedykowany? pzdr i gratuluje fajnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 jakiego czarnego połysku użyłeś po chrom? Dedykowany? Motip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Witam Technicznie jest całkiem fajnie. Ładna i schludna powierzchnia lakiernicza, a w roli głównej metalik z odpowiednim ziarnem. Jedynie tylne światła pozostają trochę do życzenia. Sam pojazd jednak jest trochę smutnawy. Brakuje mu życia. Wyróżniają go jedynie te pochylone koła (za którymi osobiście nie przepadam). Stanowczo lepiej wyglądałby z żywszym kolorem karoserii lub przynajmniej tapicerki. Tyle ode mnie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi