zbiegu Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Witam i przedstawiam tym razem tylko główną atrakcję pokazów znanych również jako Pierwszy Zagraniczny Mini Zlot Modelwork. Uczestnicy od lewej Ja czyli "zbiegu" i Artur czyli "turecki" : A teraz już powód dla którego przejechałem prawie pół Anglii: USAF Thunderbirds Przy okazji dzięki uprzejmości pilotów udało nam się wskoczyć do Bryzy: Reszta zdjęć z pokazów jak zwykle na : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Swietne zdjecia, do dzis nie moge odzalowac, ze spedzilem cala sobote u mechanika, ehhhh . Mam nadzieje, ze dobrze sie z kolega Tureckim bawiliscie w Waddington. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Zbiegu to był wspaniały dzień w "doborowym" towarzystwie już się nie moge doczekać powtórki z rozrywki na Royal International Air Tattoo w Fairford w sobote za dwa tygodnie ...i dorzucam od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 5 Lipca 2011 Autor Share Napisano 5 Lipca 2011 Uporałem się z resztą zdjęć i wrzucam kilka z ładniejszych: O to może nie Thunderbird, ale też ładnie latał : A już w sobotę Flying Legends w Duxford i min: P-38, 3 x Skyrider, 5 Mustangów itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi