analogic Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Jesli chodzi o te przetarcia farby do tej czerwonej to uwazam ze wyglada b.realnie. Przy malowaniu Abramsow uzywano siwego, i czerwonych podkladow cos w rodzaju naszej czerwonej minii a te odpryski na plugach sa wlasnie bardzo realistycznie. Czy tak moglo byc czy nie to juz inna sprawa. Za artystyczny wyglad tego efektu wyrazy uznania. Przesylam kilka zdjec z mojej kolekcji rozbitych i uszkodzonych abramsow w Iraku. Moze jakis pomysl podsuna co do lekkiego "obicia" czolgu... tutaj okopcona lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Piękne dzięki na pewno się przyda:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Czołg bardzo mi się podoba. Też sam chcę złożyć Abramsa od Trumpetera, a tu jeszcze koledzy dali zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Tak co by sięź jeszcze poczepiać szczegułów, to postaraj się o jakieś mocowanie tych bambetli na górze wieży. Taśma maskująca, docięta do odpowiedniej szerokości, załatwi sprawę, no i koniecznie wymień te anteny, no chyba że już to zrobiłeś a ja jak zwykle spóźniony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Czołg fajny super, jedynie co mnie się nie podoba to plecaki, wyszły takie jakieś no sam nie wiem...ale czegoś w nich brakuje...może wasch, może zrób je bardziej wyraziste... sam nie wiem... Ale Abramsik że tak powiem "Malinowy" bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 jakim kolorem pomalowałeś tego abramsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 ...malowałem go farbkami -dark sand z domieszką desert yellow-Vallejo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Super te anteny i obicia pługa. Jednak dziwi mnie, iż robiąc coś techniką na lakier do włosów, nie wprowadziłes tzw techniki washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 ....hihihiih no masz racje ja też się dziwię. Wrócę do Abramsa w celu niezbędnych poprawek jak tylko czas pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi