Dumo Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Napisano 26 Stycznia 2012 Zrobiłem nowe fotki, chyba te już są na poziomie Cytuj
tomek14147 Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Na nowych zdjęciach kotka prezentuje się jeszcze okazalej. Podoba mi się fotka piąta z góry, Pantera wygląda na nie niej tak "dumnie" Cytuj
adam juszczak Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Fajny,tylko ten czerwony zaciek na lufie,jeśli to minia to raczej pod kolorem bazowym a nie na nim, Cytuj
Dumo Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Napisano 26 Stycznia 2012 Na nowych zdjęciach kotka prezentuje się jeszcze okazalej. Podoba mi się fotka piąta z góry, Pantera wygląda na nie niej tak "dumnie" Coś w tym jest jak posąg :P Fajny,tylko ten czerwony zaciek na lufie,jeśli to minia to raczej pod kolorem bazowym a nie na nim, Odprysnęła mi farba na lufie i byłem zmuszony wypełnić minią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi