Dumo Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Zrobiłem nowe fotki, chyba te już są na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Na nowych zdjęciach kotka prezentuje się jeszcze okazalej. Podoba mi się fotka piąta z góry, Pantera wygląda na nie niej tak "dumnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Fajny,tylko ten czerwony zaciek na lufie,jeśli to minia to raczej pod kolorem bazowym a nie na nim, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Na nowych zdjęciach kotka prezentuje się jeszcze okazalej. Podoba mi się fotka piąta z góry, Pantera wygląda na nie niej tak "dumnie" Coś w tym jest jak posąg :P Fajny,tylko ten czerwony zaciek na lufie,jeśli to minia to raczej pod kolorem bazowym a nie na nim, Odprysnęła mi farba na lufie i byłem zmuszony wypełnić minią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi