Dumo Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Witam Model zbudowany prawie dwa lata temu z tego co pamiętam, niestety już nie pamiętam dokładnie jak i czym malowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Pozwolisz ,że zgadnę: użyłeś Fixera miga i żywicy akrylowej, pigmenty miga. Kto kontynuuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Ja raczej zgadywał nie będę. Sam tygrys nie wyszedł źle, ale widać, zwłaszcza na tle pantery, że to nieco starsza praca. Nie to, że mi się nie podoba, ale po prostu pantera jest jak dla mnie ciekawsza. Swoją drogą nie robiłeś przypadkiem do niego podstawki z jakąś bramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 Clonerku a nie bo farby pactry i zwykła ziemia z dodatkami Tomku zgadza się ale nigdy dioramki nie dokończyłem i raczej już nie skończę, zrobię do niego zwykłą podstawkę z trawką czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 szkoda że dałeś go do galerii razem z panterą bo na jej tle wypada słabo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 szkoda że dałeś go do galerii razem z panterą bo na jej tle wypada słabo :P Też tak myślę aale niech będzie i ma swoje 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi