GeraltofPoland Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Ponownie chciałbym przeprosić wszystkich za mój nieprzemyślany, głupi post, bo dosłownie nie daje mi to spać i nawet nie wiecie, jak głupio się przez to czuję. Chciałem po prostu skrytykować niedociągnięcia kolegi korzystając z wiedzy teoretycznej i własnych błędów, których jestem w pełni świadom. Chciałem pokazać mu jakie zrobił błędy, ale niestety nieco się zagalopowałem, pochopnie go osądziłem i wyszło tak, jak wyszło. Każdemu chyba zdarzyło się w życiu popełnić podobną gafę, więc proszę was o wybaczenie mi i puszczenie tego nieprzyjemnego incydentu w niepamięć. Naprawdę nie chciałem w jakikolwiek sposób obrazić ani zrazić do siebie (czy w przypadku Oli360 zrazić do modelarstwa) założyciela tematu ani nikogo innego. W ramach kary obiecuję, że następny model zrobię najlepiej jak umiem ,zawsze 3 razy przeczytam każdy napisany post ,5 razy się zastanowię przed kliknięciem "wyślij" i nie będę udawał wielkiego krytyka . Nie chciałbym, byście mnie na samym początku mojej "kariery" na forum zapamiętali jako gbura, trolla, prowokatora, hipokrytę, dziecko neo czy co tam wam jeszcze przyjdzie na myśl . Sorry, Oli360 że robię w twoim temacie taki offtopic ale po prostu musiałem to napisać. To jak, wybaczycie mi i wszystko będzie jak przedtem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oli360 Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Mnie przekonał, wybaczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Mnie przekonał, wybaczamy W takim razie ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi