skikut87 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Beobachtungspanzer Panther ma ktos co kolwiek na temat tego pojazdu?? Bo wpadl mi w rece moedel z ICM ale niestety tam za wiele nie napisali w instrukcji ani nic wiec prosze was o pomoc ! Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Mam ale tylko na pw. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Maja 2007 Autor Share Napisano 7 Maja 2007 to moze wyslesz na maila?? sarnowiczdaniel@tlen.pl bo by mi sie bardzo przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 to moze wyslesz na maila?? sarnowiczdaniel@tlen.pl bo by mi sie bardzo przydalo Na pw masz linka jak prosto to ściągnąć. Nie wyślę na maila, bo 52 MB to za dużo. Jak nie chcesz to nie ściągaj. Jutro wieczorem wywalam to z ftp-a. Masz jakieś 20 godzin na decyzję. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 pw a coz to jest mozesz mi wytlumaczyc ?? bo pierwszy raz sie ez tym spotykam co to jakis serwer?? powiedz co a napewno wejde i siciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 pw to prywatna wiadomość. Na górze strony (tam gdzie masz Strona główna, Forum, FAQ...) będzie ci pisało "masz 1 nową wiadomość" Kliknijk na to i odczytaj wiadomość od samika. W tej wiadomości zapewne będziesz miał linka do materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Maja 2007 Autor Share Napisano 8 Maja 2007 Samik szkoda ze nie wkeiles adresu tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Samik szkoda ze nie wkeiles adresu tego linka Nie wszystko można linkować na ogólnodostępnym forum. A tym bardziej pdf-y. Wysłałem Ci malia z linkiem i przetrzymam plik do jutra wieczór. Jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to niech pisze. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi