Robert Karwan Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Skończony…… Aby nie zginął w realcji o Tygrysie P, nowy temat... Pojazd jest już gotowy do umieszczenia na dioramce. Nie mam zamiaru już nic na nim poprawiać, ale gdy stanie na dioramce może dojdą drobne retusze. Miał być trochę styrany i chyba efekt ten osiągnąłem. Więcej o budowie.... viewtopic.php?t=1642 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam, Ładny model, szczególnie takie smaczki jak podarte siatki wkoło wydechu i ciekawe otarcia sprawiają, że jest na czym zawiesić oko. Nie jestem pewien, czy gaśnica aby na pewno powinna być czerwona. A tak ze spraw organizacyjnych, tematy skończonych modeli umieszczamy w dziale galeria, ale nie przejmuj się, moderator przeniesie:D O już przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 9 Maja 2007 Autor Share Napisano 9 Maja 2007 Mała pomyłka........... Jest to pojazd szkolny, więc nie jest błędem iż gaśnica jest w kolorze czerwonym. Ale na dioramce będzie miał inną rolę.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Dlamnie kosmos dawno czegoś tak pięknego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 10 Maja 2007 Autor Share Napisano 10 Maja 2007 A dziękuję...... no z kosmosu to on nie jest. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Straszne. Jak można wykonywać modele na takim poziomie! No po prostu słów brak...Taki jest piękny. Bardzo fajne efekty zużycia.No kosmos do sześcianu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi