kornik_69 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Pytam bo kalkomanie wyglądają tak jakby były kładzione na matową powierzchnie. Ich błona jest bardzo dobrze widoczna i nie wygląda to dobrze. No i na Miłość Boską ja rozumiem, że Decalfix jest tańszy niż inne systemy do kalek, ale w tym wypadku naprawdę nie ma co oszczędzać Wybacz, że tak mi się rozchodzi, ale naprawdę wszystko fajnie Ci wychodziło do czasu rozpoczęcia pracy z kalkami... Mam nadzieję, jednak, że efekt końcowy będzie ok. Bardzo Ci tego życzę. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Zawsze podczas pracy musi przydarzyć się jakaś wpadka, która może doprowadzić człowieka do szału. W przypadku Komara były to kalki..zresztą o bardzo dobrej jakości (słów mi nie starczy co z nimi robiłem), ale źle położone. Set&Sol zrobił swoje i częściowo uratowałem model, pozostało mi mnóstwo detali i zmierzam do galerii. Podwozie główne jest już na miejscu. Próbuje tez trochę suchych pigmentów mojej żony, i stwierdzam, że są bardzo obiecujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 obserwuję od początki i bardzo mi się podoba. czekam na zdjęcia w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi