Robert Ostrowski Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam Poszuję wszelkich informacji na temat S.V.A.5 w barwach polskich,posiadam skan jednego zdjęcia i schemat malowania ps.materiały znalazłem na starym pwm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Nie mów, że zestaw firmy Fly Ci chodzi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Nie mów, że zestaw firmy Fly Ci chodzi po głowie... Mam Smera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Ostre zagranie ;) Z moim Fly jest mocno nieciekawie. Ale znowu Smer ma ładne kalki. Info o polsich SVA5 nie posiadam, mam jedynie jakąś publikacje o tym samolociku więc jak chcesz to mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Robercie, poszukam u siebie - może coś znajdę. Dam znać jak efekt będzie pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Lipca 2011 Autor Share Napisano 22 Lipca 2011 powalczymy.kalki niestety brak gdzieś przepadły , jest to stare wydanie w moim posiadaniu od ok 20 lat. A co jest nie tak z tym FLY? Artek to podeślij mi schutse.lothar@wp.pl Panzer dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 ,,Samoloty Wojskowe w Polsce 1918-1924,, - Andrzej Morgała. Tam jest opis i zdjęcia S.V.A. wersji 5,9,10. Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Niestety nie mam tej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 dzięki Piotr doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi