Piotr_P Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Wrzucam zdjęcia zrobione w Powsinie. Przedstawiają one MiG-23 MF. Mam nadzieję ,że pomimo słabej ręki do fotografii komuś się przydadzą ...w razie czego chyba w sobotę (6.08.2011) znowu jadę to można cos na specjalne zamówienie zrobic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja też byłem ale mi aparat padł i czy byś mógł porobić parę fotek an-2 z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 a tam jest możliwośc jakos z góry zrobienia zdjęc? spróbuję w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 nichodzi mi o zdj z góry tylko że wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 sorki nie wczytałem się. ;) masz załatwione ,zostawię w 5 i w 4 mln pxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Dzięki i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi