DEenY Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. Zaczynam model trumpetera jest ti mój pierwszy Stryker. Zapraszam do śledzenia i komętowania tematu. Mój model. To tylko część tobołków i szrotu, które znajdą się na modelu. I lufa od karabinu 1/2 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam. Zaczynam model trumpetera jest to mój pierwszy Stryker. Zapraszam do śledzenia i komętowania tematu. Mój model. To tylko część tobołków i szrotu, które znajdą się na modelu. I lufa od karabinu 1/2 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Przepraszam za wklejenie drugi raz tego samego, ale przejdźmy do rzeczy. Zacząłem kleić podwozie i prawie skończyłem. Naraźe tylko tyle jutro powinny ukazać się jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Podwozie skończone, kolejne zdjęcia powinny ukazać się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 No idzie Ci niezle , i w ladnym tempie oby tylko ten zapal nie ostygl jak to w moich przypadkach bywa...sorrki za brak polskich znakow ale PSP ich nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 kolejne fotki z prac. narazie to tyke jutro dodam zdjecie z karabinem 1/2 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Dotarłem do końca pozostało mi już tylko malowanie. Oto co udało mi sie zrobić od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Fajna robota, z każdą fotką wygląda to co raz ładniej. P.S. Żebyś jeszcze miał inny awatar, jak patrzę na niego, to wydaje mi się, że masz nas (forumowiczów) w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 awatar zmienię jak najszybciej^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEenY Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 I malowanie. Jutro dojdą fotki skończonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi