RH Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 W wątku warsztatowym pisałem o paru modelach które miałem zamiar robić równolegle .Niestety raczej jest to niemożliwe. Panuje wtedy za duży chaos .I zamiast kleić modele ,rozkłada się ręce i nic sie nie robi Jest tylko jedna rada ,kleić po kolei (na pierwszy ogień poszedł SE-5a ,coś tam pokazałem na warsztacie ) W czasie tych rozważań nad tym czy kleić parę ,czy po pojedynczo ,dostałem niespodziewanie zestaw paru modeli z czasów "Złotych lat lotnictwa " od znajomego ,który nie ma czasu ,a chciałby mieć je sklejone. ;o) Modele nie są pierwszej nowości . Nie mają właściwie wnętrza ,Ale warto je skleić dla samej bryły.I jako ciekawostkę .To tez chyba uczynię ,bo jest to coś nowego w mojej modelarskiej działalności.Powinno mi to pójść szybko .Zawsze model nowy jeszcze nie klejony robię z dużym zainteresowaniem ,a co za tym idzie w ekspresowym tempie .W przeciwieństwie do np Spitfire ,który już ,któryś z kolei bardzo ciężko mi sie klei Nie piszę o jakie firmy bo ładnie to widać na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Gdzie tu nowości, gdzie tu inboxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi