7model Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Modelarstwo okrętowe to moja pasja. Pozwoliłem założyć sobie stronkę www na którą zapraszam takich fanów tej dziedziny modelarstwa jak ja. Tematem strony jest modelarstwo okrętowe w skali 1/350. Inboxy, galerie, porady, warsztat. Sporo informacji o nowościach wydawniczych. Porady warsztatowe, chemia modelarska, akcesoria i ich zastosowanie. Dużo informacji dotyczących budowy okrętów z plastiku, popartych sporą dawką fotografii. Adresy sklepów polskich jak i zagranicznych. Katalog modeli wydanych w tej właśnie skali. Zbiór ciekawych filmików znalezionych w sieci. Adres strony: http://www.plastikowaflota.pl/
witek@ Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ??
Skoti Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ?? O co Ci chodzi. Akurat ten user lubi skalę 1:350. Jeśli lubisz tak bardzo skalę 1:700 zrób to co on o tej skali.
Wallace Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 7model, gratuluje pomysłu Nie wiem tylko czy Admini nie stwierdzą, że to nieodpowiednie miejsce na reklamę ...
witek@ Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ?? O co Ci chodzi. Akurat ten user lubi skalę 1:350. Jeśli lubisz tak bardzo skalę 1:700 zrób to co on o tej skali. O Nic mi nie chodzi,tylko skoro kolega para się modelarstwem okrętowym to siłą rzeczy zapytałem o liczniejszą skalę jaką jest 1/700. I bez znaczenia tu jest to co kto lubi bo jeśli strona ma promować plastikowe modelarstwo okrętowe to dla mnie jest trochę dziwne,że skala 1/700 jest pominięta milczeniem.W analogicznej sytuacji gdyby strona tylko traktowała o modelarstwie w skali 1/700 zaraz bym zapytał co się stało z 1/350. Tak lubię 1/700 z wielu przyczyn ale na pewno nie zrobię niczego pod Twoje dyktando a pytania do autora nota bene ciekawej strony pozwolę sobie nadal zadawać nawet jeśli się Tobie to nie podoba.
Rekomendowane odpowiedzi