7model Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Modelarstwo okrętowe to moja pasja. Pozwoliłem założyć sobie stronkę www na którą zapraszam takich fanów tej dziedziny modelarstwa jak ja. Tematem strony jest modelarstwo okrętowe w skali 1/350. Inboxy, galerie, porady, warsztat. Sporo informacji o nowościach wydawniczych. Porady warsztatowe, chemia modelarska, akcesoria i ich zastosowanie. Dużo informacji dotyczących budowy okrętów z plastiku, popartych sporą dawką fotografii. Adresy sklepów polskich jak i zagranicznych. Katalog modeli wydanych w tej właśnie skali. Zbiór ciekawych filmików znalezionych w sieci. Adres strony: http://www.plastikowaflota.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ?? O co Ci chodzi. Akurat ten user lubi skalę 1:350. Jeśli lubisz tak bardzo skalę 1:700 zrób to co on o tej skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 7model, gratuluje pomysłu Nie wiem tylko czy Admini nie stwierdzą, że to nieodpowiednie miejsce na reklamę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Fajny pomysł, zaraz popatrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Skala 1/700 to już uboga krewna o której nie warto wspomnieć ?? O co Ci chodzi. Akurat ten user lubi skalę 1:350. Jeśli lubisz tak bardzo skalę 1:700 zrób to co on o tej skali. O Nic mi nie chodzi,tylko skoro kolega para się modelarstwem okrętowym to siłą rzeczy zapytałem o liczniejszą skalę jaką jest 1/700. I bez znaczenia tu jest to co kto lubi bo jeśli strona ma promować plastikowe modelarstwo okrętowe to dla mnie jest trochę dziwne,że skala 1/700 jest pominięta milczeniem.W analogicznej sytuacji gdyby strona tylko traktowała o modelarstwie w skali 1/700 zaraz bym zapytał co się stało z 1/350. Tak lubię 1/700 z wielu przyczyn ale na pewno nie zrobię niczego pod Twoje dyktando a pytania do autora nota bene ciekawej strony pozwolę sobie nadal zadawać nawet jeśli się Tobie to nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi