Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

To w zasadzie mój pierwszy model godny zaprezentowania (przynajmniej tak mi się wydawało, dopóki nie znalazłem zdjęć innych tygrysów) Tiger w skali 1:35 od Italeri. Z chęcią przyjmę uwagi i wasze opinie

dsc01458f.jpg

dsc01457o.jpg

dsc01453q.jpg

dsc01452ad.jpg

dsc01454f.jpg

dsc01455w.jpg

dsc01444c.jpg

dsc01446d.jpg

dsc01447t.jpg

dsc01448yi.jpg

dsc01449p.jpg

dsc01450fn.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Tyle że on chyba jest w niewidzialne kammo pomalowany bo nie ma żadnych zdjęć

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

mi nie podoba się siatka na lufie i przegapiłeś brudzenie drugiego rzędu kuł pod kątem widać ale nie jest to najgorszy model na forum atak serio to jesteś na dobrej drodze

• 2 weeks later...
Napisano

Tygrys w naturalnym środowisku

Jak na pierwszy model bardzo dobrze, mój wyglądał gorzej.

• 2 weeks later...
Napisano
Jak na pierwszy model bardzo dobrze, mój wyglądał gorzej.

A co ja mam powiedziec, mój wyglądał krytycznie. Jeśli ktoś pamięta Cargo Truck.

Jeśli to twój pierwszy model to bardzo ładny. Jesteś na bardzo dobrej drodze.

• 3 weeks later...
Napisano

No jak zapowiedziałem tak też zrobiłem . Nie dbam o wierność, bo nie jestem jeszcze na tym etapie ale myślę, że brudzing lepiej wygląda i ogólnie model jest ciekawszy, aha zrobiłem washa, no ale to nie ja jestem ekspertem tylko wy i proszę o opinie

dsc01545p.jpg

dsc01544b.jpg

dsc01543e.jpg

dsc01542z.jpg

dsc01541as.jpg

dsc01540m.jpg

dsc01539zo.jpg

dsc01538n.jpg

dsc01537d.jpg

dsc01536f.jpg

dsc01535zr.jpg

dsc01534pb.jpg

dsc01533ns.jpg

dsc01532op.jpg

dsc01531y.jpg

Napisano

Im dalej tym brudniej...

to co się podoba to kamuflaż zimowy. to co się nie podoba to to że nie są pomalowane bandaże ale przyznaje to nasza wina bo wcześniej tego nie wytchnęliśmy, ale to już zostaw jak jest. Mimo iż brud przykrył te bandaże to powinny być częściowo widoczne. moim zdaniem powinien być delikatny zwis między pierwszym kołem a kołem napędowym.

Na przyszłość mniej brudu proszę .

Napisano

Następnym razem mniej brudu będzie ale to co najważniejsze to, że kamuflaż zimowy się spodobał Wiem, że przy ilości tygrysów na forum mój dalej nie rzuca na kolana ale niech to będzie przetarcie przed następnymi (nie tygrysami )