patrix94 Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) To w zasadzie mój pierwszy model godny zaprezentowania (przynajmniej tak mi się wydawało, dopóki nie znalazłem zdjęć innych tygrysów) Tiger w skali 1:35 od Italeri. Z chęcią przyjmę uwagi i wasze opinie Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Tyle że on chyba jest w niewidzialne kammo pomalowany bo nie ma żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Nikt się nie wypowiadał w zasadzie, a ja trochę popracowałem nad czołgiem i zrobiłem lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 mi nie podoba się siatka na lufie i przegapiłeś brudzenie drugiego rzędu kuł pod kątem widać ale nie jest to najgorszy model na forum atak serio to jesteś na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 28 Września 2011 Autor Share Napisano 28 Września 2011 Siatkę już usunąłem (też mi się nie spodobała), a ten nieubrudzony drugi rząd zauważyłem dopiero gdy wrzucałem zdjęcia na komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Tygrys w naturalnym środowisku Jak na pierwszy model bardzo dobrze, mój wyglądał gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 ...rzędu kuł... O Jezu... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 W miarę możliwości będę się starał nad nim pracować, przed rozpoczęciem następnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Model nie jest łatwy, trochę popracuj nad brudzingiem i bez przesady lepiej zrobić czystego ale zaczynasz jak ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Jak na pierwszy model bardzo dobrze, mój wyglądał gorzej. A co ja mam powiedziec, mój wyglądał krytycznie. Jeśli ktoś pamięta Cargo Truck. Jeśli to twój pierwszy model to bardzo ładny. Jesteś na bardzo dobrej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 No jak zapowiedziałem tak też zrobiłem . Nie dbam o wierność, bo nie jestem jeszcze na tym etapie ale myślę, że brudzing lepiej wygląda i ogólnie model jest ciekawszy, aha zrobiłem washa, no ale to nie ja jestem ekspertem tylko wy i proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Im dalej tym brudniej... to co się podoba to kamuflaż zimowy. to co się nie podoba to to że nie są pomalowane bandaże ale przyznaje to nasza wina bo wcześniej tego nie wytchnęliśmy, ale to już zostaw jak jest. Mimo iż brud przykrył te bandaże to powinny być częściowo widoczne. moim zdaniem powinien być delikatny zwis między pierwszym kołem a kołem napędowym. Na przyszłość mniej brudu proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Następnym razem mniej brudu będzie ale to co najważniejsze to, że kamuflaż zimowy się spodobał Wiem, że przy ilości tygrysów na forum mój dalej nie rzuca na kolana ale niech to będzie przetarcie przed następnymi (nie tygrysami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi