Maciekross Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam Dziś mam do zaprezentowania model który już wcześniej gościł na forum lecz jest po kilku wiekszych i mniejszych przeróbkach, oraz po dodaniu podstawki która robiłem po raz pierwszy w życiu. Co do podstawki to byłem zdany na siebie i własny pomysł drzewko kupione, trawa Fallera, krzaczki robione własnoręcznie . Siatkę maskującą umieściłem w taki sposób lecz najprawdopodobniej zostanie zmieniona jej pozycja, tylko na razie nie wiem jak ja inaczej umocować, proszę o własne sugestie i rady . To mój pierwszy taki 'wybryk' :P Zdjęcia Proszę o uwagi i rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 A gdzie fotografie, bo widzę kolorowe plamki? A tak poważniej - popraw fotografie, bo, przynajmniej ja, mało co na nich widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 To coś co ma udawać trawę zastąp trawą modelarską lub pójdź do kwiaciarni, kup roślinkę która jest dodawana do bukietów ( zminiaturyzowana paprotka ) potrzymaj ją dwa trzy dni zrzuć jej igiełki i wklej jako trawkę -(doraźna metoda aż nie kupisz trawki) Zdejmij tą siatkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 To drzewko radziłbym zastąpić zrobionym z naturalnych materiałów. Za pomocą mchu możesz otrzymać ładne iglaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekross Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Cała podstawke właśnie zaczynam robić od nowa, z zastosowaniem naturalnych materiałow niebawem do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Oj. sorka ale to faktycznie wybryk. Zmień trawę, drzewko, i ściągnij tę dziwną sztywną siatkę maskującą, lub ją popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi