Piotr_P Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 mam nadzieje ,że nie narusze zasad forum. oto link natrafiony w sieci ,dla miłosników MIG-23 ...polecam odnośnik post scriptum.....az żal się w oku kręci,bo mogli do muzeum oddac lub na pomniki chociaż http://www.lwwo.slupsk.pl/index.php?&cc=fotoz&typ=jednostki&we=28plm&cz=archiwum_1&v=&id= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Ales kotleta odgrzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2011 jeśli było to osunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Ales kotleta odgrzal. Czy 117 latał z ,,dłonią,, ? czy tez została namalowana,odciśnięta po wycofaniu samolotu z eksploatacji ? Czy była z obu stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Mam zdjecia z ostatnich lotow, sprawdze odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 to ja bym poprosił bo uwielbiam ten samolot masz może jakieś zdjęcia Mig`a-23 z nr .burtowym "148" (czyli tego z Muzeum z Warszawy) ale z okresu służby w 28 PLM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 em "lapki" byly tylko z lewej strony kadluba, zrobione na ostatnich lotach. Mam oczywiscie zdjecia ale nie moge ich opublikowac bez zgody autora. Nie wiem jaki byl ich dalszy los, bo 20 wrzesnia musialem stawic sie w CSNpSP. Wczesniej musialem wykorzystac urlop za 1999r. wiec od nastepnego dnia nie bylo mnie juz w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Dzieki. ! A okolicznosciowy napis na lewym wlocie ? ostatni wylot czy pozniej ? Mam zdjecia gdzie ,,łapka,, jest z obu stron.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Lapek bylo 5 byc moze "ta piata" byla po prawej stronie na lewej sa 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi