Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Hej wszystkim. Ukończyłem już Dafa. Chce skleić następny model taki w miare tani i myśle nad tym- http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=199568&grp=&f_pkt= , sklejał go może już ktoś?? Jeżeli tak to prosze napisać czy się go opłaca i jeżeli ktoś może to niech wrzuci jakies fotki jak wygląda po sklejeniu. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Kiedys widziałem go na allegro, był już sklejony i nawet mi się spodobał. Pamiętaj że jest to skala 1:43, a więc prawie dwa razy mniejsza od italerki. A jak będzie wygladał, to już zależy jak się do niego przyłożysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Autor Share Napisano 14 Maja 2007 Już go zamówiłem. Zobaczymy co to przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Autor Share Napisano 14 Maja 2007 A ile on może mieć mniej więcej cm długości, szerokości i wysokości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 A ile on może mieć mniej więcej cm długości, szerokości i wysokości?? około 15 X 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Autor Share Napisano 14 Maja 2007 Dzieki Tornado, ja kiedys do Ciebie pisałem na gg-pamietasz chyba. Skonczylem tego Dafa i jak tylko dorwie cyfrowke to pokaze zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Ja myślę, że ma ponad 20cm. Powinno pisać na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Autor Share Napisano 14 Maja 2007 Może i pisze na pudełku, ale na takim zdjeciu jak oni dali to nie bardzo doczyta. Zobacze jak przyjdzie. Oby to nie był jakiś szajs-bo w ciemno kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Moedel ma 19.8 cm długości i 5.3 cm szerkości posiada 190 elementów do sklejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 14 Maja 2007 Autor Share Napisano 14 Maja 2007 190? wow. to chyba troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Maja 2007 Autor Share Napisano 17 Maja 2007 Mam pytanie czy jak kupię tą Scanie: http://modelsklep.pl/product_info.php?products_id=7917&osCsid=d7c1d7bf2f5b7bf74d781203d152661e to czy podejdzie mi naczepa od niej do Dafa Italeri?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Maja 2007 Autor Share Napisano 17 Maja 2007 Sory za ten syf, ale cos mi sie z netem podziało. Jeszcze raz przepraszam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 No problem Jak kupisz ten zestaw to na 100% będzie pasowała pod każdego europejczyka z Italerki i prawdopodobnie pod niektóre Revelle Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi