adam_sk Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Jest to mój pierwszy samolot i jeden z trzech, które skleiłem w tamtym okresie czyli w połowie 2009r. Yak-1 malowany humbrolami z użyciem pędzla. Posiada braki w kalkach, które po prostu odpadły jak osoby postronne zaczęły dotykać paluchami:P Żadnych brudzeń ponieważ moje samoloty mają wyglądać jak nówki. P-40B Tomahawk 1:72 firmy Academy zrobiłem jako drugi i także posiada braki w kalkach. Ostatni model to Mig-3 firmy Revell 1:72:) Cytuj
kwiatektatek Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Jest to mój pierwszy samolot Pierwszy samolot czy pierwszy model w ogóle? Jeśli pierwszy model, to trzeba cię pochwalić za czyste sklejenie i powłokę malarską. Mig 3 trochę mniej mi się podoba, ale i kolory ma trudniejsze. Barwy i rozkład plam kamuflażu to fantazja prawda? Niemniej jednak Jak podoba mi się w jakiś perwersyjny sposób Tylko w następnym (jeżeli będziesz go robił) osłonę kabiny przyklej prawidłowo, bo teraz jest tyłem do przodu. Cytuj
adam_sk Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Napisano 26 Sierpnia 2011 Pierwszy samolot, a model to trzeci. To były początki:) Jestem nowy na forum i chcę całą swoja kolekcje zaprezentować, więc zaczynam od początku. Moje malowania to z reguły fantazja, ale czasem kieruje się rzeczywistością. Taki mam "styl". A rzeczywiście odwrotnie..ale wtopa...nie wiem jak ja to zrobiłem:P Cytuj
drabik Napisano 26 Sierpnia 2011 Napisano 26 Sierpnia 2011 Pierwszy samolot, a model to trzeci. To były początki:) Jestem nowy na forum i chcę całą swoja kolekcje zaprezentować, więc zaczynam od początku. Moje malowania to z reguły fantazja, ale czasem kieruje się rzeczywistością. Taki mam "styl". A rzeczywiście odwrotnie..ale wtopa...nie wiem jak ja to zrobiłem:P Normalnie... Ta owiewka z kadłubem pasuje w takim zakresie, że przykleić ją można w dowolnym położeniu;) Może w tym szaleństwie jest metoda? I tak uważam, że z Jaka, mimo kilku "konstrukcyjnych" baboli całkiem ładnie wybrnąłeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi