RapToWny Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Zmiany: - nowe czarne felgi, - lakier z palety Motipa, - ciemne wnętrze, - ic, filtr, turbosprężarka, orurowanie, - nowe pedały, - pomalowany wydech, - czarna podsufitka, - silnik pomalowany na czarno, - siatka w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Coś nie za dużo widać na tych zdjęciach. Może jeszcze jedna sesja - tym razem pokaż samochód w całej okazałości. Nie powiem, coś w nim jest, ale kiepsko to widać;] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 27 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Jak ogarne nowy aparat to będą lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam. Po pierwsze też proszę o lepsze fotki. Po drugie z tego co widać wyszło to naprawdę fajnie, psuje efekt przebijający się pod maską czerwony, ale mi się podoba. Szkoda że nie dokończyłeś relacji z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 No, fajnie to wygląda. Co się stało z szybami? Wyglądają, jakbyś je papierosem przypalał Przydało by się popracować nad lakierem. Nie kładłeś bezbarwnego? Zrób jakąś sesję w słońcu w plenerze, wtedy będzie fajnie to wszystko wyglądać. Model mi się podoba, fajne reflektorki z przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Rzeczywiście ciężko jest cokolwiek ocenić. Na zdjęciach widać jedynie czarną plamę z przezroczystymi szybami i światłami. Jestem ciekaw tego modelu i chętnie zobaczyłbym porządną sesję z nim w roli głównej Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Na wasze życzenia lepsze fotki (chyba lepsze). Od razu mówię że utalentowany fotograf ze mnie nie jest . P.S 1 Szyby taki były i są (od razu mówię że nie palę) P.S 2 Na dniach będzie galeria golfa V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Więc moim skromnym zdaniem są dobre strony tego modelu, ale i sporo wpadek. Po pierwsze na masce przebijają się rysy. Poza tym - wiem, że to nie Twoja wina, ale..- krzywo leżące drzwi i dziwnie stojące lewe tylne koło. Co do szyb - jak te buragowskie były do niczego to łatwo jest dociąć coś choćby z pudełek po kosmetykach - zazwyczaj są na nich naklejki, które zabezpieczają plastik przed porysowaniem. Ogólnie ciężka materia taki metal ciosać, szlifować itd. To co mi się podoba to koncepcja. Mam nadzieje, że pewnego dnia przeniesiesz ją na jakieś BMW z plastiku pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi