Wielki Bu Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 Witam ponownie. Wstawiam kolejne fotki drugiego modelu na xenonach nad 3 pracuje. Jezeli ktos chce wiedziec jak, co i z czym to prosze o pytania. Pozdrawiam. Cytuj
Hanys997 Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 jako xenony stosujesz diody led o specyfikacji xenon czy zwykłą smd ? Cytuj
kozi84 Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 ok mów co i jak porobiłes a najlpiej było by zdjecia z relacji modelu co i jak bys pokazał zakladasz Cytuj
Wielki Bu Napisano 17 Maja 2007 Autor Napisano 17 Maja 2007 hej a wiec do konstrukcji oswietlenia stosuje diody biale ktore defacto nie swieca bialym swiatlem ale imituja "xenony". w zaleznosci od wielkosci pojazdu albo 3mm albo 5mm. oczywiscie kabelki i baterie tzw guzikowa wraz z uchwytem na nia, ktory stosuje sie wpklytach glownych komputerow i oczywiscie przeloacznik.kostrukcja prosta jak cepa chwilowo jestem w pracy, a zdjecia elementow wstawie jak wroce do domku podro.mam chwilowo czesciowo sklejony model wic moge wstawic foty z montazu.iore sie niedlugo zabiore sie za corvette stig ray w skali 1:8 to tam bedzie mozna wstawic swiatla dopiero!!!! niestety w modelach 1/24 sa ograniczone miejsca glownie na montaz baterii, tudziz tez myslaem o podlaczanycm chwilowo zrodle pradu fotki elementow juz niebawem pozdrawiam Cytuj
Truckerek93 Napisano 26 Lipca 2007 Napisano 26 Lipca 2007 a te volvo to nie VN670 tylko Vn780 , Vn670 nie ma dodatkowego okienka. diody fajne ja próbowałem dac w Manie tga , nie udało się. Cytuj
miqs Napisano 3 Sierpnia 2007 Napisano 3 Sierpnia 2007 Vn670 nie ma dodatkowego okienka TO tez, ale przede wszystkim jest to krotsza kabina i dlatego ma inna nazwe. Ciekawie wygladaja te swiatla. Gdzie ukryles baterie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi