Wielki Bu Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Witam ponownie. Wstawiam kolejne fotki drugiego modelu na xenonach nad 3 pracuje. Jezeli ktos chce wiedziec jak, co i z czym to prosze o pytania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys997 Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 jako xenony stosujesz diody led o specyfikacji xenon czy zwykłą smd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 Nieżle się prezentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Maja 2007 Share Napisano 15 Maja 2007 ok mów co i jak porobiłes a najlpiej było by zdjecia z relacji modelu co i jak bys pokazał zakladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielki Bu Napisano 17 Maja 2007 Autor Share Napisano 17 Maja 2007 hej a wiec do konstrukcji oswietlenia stosuje diody biale ktore defacto nie swieca bialym swiatlem ale imituja "xenony". w zaleznosci od wielkosci pojazdu albo 3mm albo 5mm. oczywiscie kabelki i baterie tzw guzikowa wraz z uchwytem na nia, ktory stosuje sie wpklytach glownych komputerow i oczywiscie przeloacznik.kostrukcja prosta jak cepa chwilowo jestem w pracy, a zdjecia elementow wstawie jak wroce do domku podro.mam chwilowo czesciowo sklejony model wic moge wstawic foty z montazu.iore sie niedlugo zabiore sie za corvette stig ray w skali 1:8 to tam bedzie mozna wstawic swiatla dopiero!!!! niestety w modelach 1/24 sa ograniczone miejsca glownie na montaz baterii, tudziz tez myslaem o podlaczanycm chwilowo zrodle pradu fotki elementow juz niebawem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Lipca 2007 Share Napisano 26 Lipca 2007 a te volvo to nie VN670 tylko Vn780 , Vn670 nie ma dodatkowego okienka. diody fajne ja próbowałem dac w Manie tga , nie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Vn670 nie ma dodatkowego okienka TO tez, ale przede wszystkim jest to krotsza kabina i dlatego ma inna nazwe. Ciekawie wygladaja te swiatla. Gdzie ukryles baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi