Mateus_z Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Ten model ma jakieś dwa lata, był to mój drugi model jaki wykonałem, więc pomimo niedociągnięć z efektu byłem zadowolony. Zestaw był bardzo przyjemny, jedynie bardzo cienka kalkomania stworzyła trochę problemu. Lakier to spray Tamiyi. Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Trudno uwierzyć ze to dopiero Twój drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Fajna scania, chociaż na 2 zdjęciu widać nie doklejoną owiewkę. Spokojnie co druga tak ma . Jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak na drugi model to pierwsza klasa. Swietnie sobie poradziles z zawieszeniem kabiny - sprawia wiele problemow chyba kazdemu modelarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Bardzo ładny model, w miare czysto sklejony. Jest ok. Czekam na następny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi