RapToWny Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Może to trochę kleju się rozmazało? ja to bym wziął kawałeczkiem papierku to z tarł, wyciął w papierze (kartce a4 chociażby) i pomalował tylko to miejsce jeszcze raz leciutko. Zrobiłem tak u siebie i nawet nie widać różnicy . Cytuj
krzysiekg Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Wygląda to trochę jakby srebrny zareagował z bezbarwnym. Zniknęło też "B" z małęgo Broka na dachu:) Pozdrawiam Krzysiek Cytuj
MartiniOCP Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 No to widzę, że nie tylko ja mam ostatnio fatum w modelowaniu... Jestem pewien, że i tak zrobisz z tego cacuszko. Szkoda tylko, że się narobisz dodatkowo...Eh, losie słodki. pzdr. Cytuj
Emilssi Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 a jaki to bezbarwny? No właśnie... To niestety uretan, wiec dalsze kombinowanie jest raczej ryzykowne. Chyba jednak odpowiednio zaprojektowana gablotka będzie najlepszym rozwiązaniem Cytuj
pilex7 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 a jaki to bezbarwny? No właśnie... To niestety uretan, wiec dalsze kombinowanie jest raczej ryzykowne. Chyba jednak odpowiednio zaprojektowana gablotka będzie najlepszym rozwiązaniem A możesz napisać coś więcej? Jaka jest nazwa handlowa i gdzie ten lakier można kupić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi