RapToWny Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Może to trochę kleju się rozmazało? ja to bym wziął kawałeczkiem papierku to z tarł, wyciął w papierze (kartce a4 chociażby) i pomalował tylko to miejsce jeszcze raz leciutko. Zrobiłem tak u siebie i nawet nie widać różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekg Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Wygląda to trochę jakby srebrny zareagował z bezbarwnym. Zniknęło też "B" z małęgo Broka na dachu:) Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 No to widzę, że nie tylko ja mam ostatnio fatum w modelowaniu... Jestem pewien, że i tak zrobisz z tego cacuszko. Szkoda tylko, że się narobisz dodatkowo...Eh, losie słodki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 a jaki to bezbarwny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 a jaki to bezbarwny? No właśnie... To niestety uretan, wiec dalsze kombinowanie jest raczej ryzykowne. Chyba jednak odpowiednio zaprojektowana gablotka będzie najlepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 a jaki to bezbarwny? No właśnie... To niestety uretan, wiec dalsze kombinowanie jest raczej ryzykowne. Chyba jednak odpowiednio zaprojektowana gablotka będzie najlepszym rozwiązaniem A możesz napisać coś więcej? Jaka jest nazwa handlowa i gdzie ten lakier można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi