jkaluza Napisano 12 Lutego 2012 Autor Share Napisano 12 Lutego 2012 Witam po dłuższej przerwie .... Brak czasu... Udało mi się trochę podłubać i oto efekty: Troche klejenia elementów fototrawionych: I po pomalowaniu na czarny półmat: Zamaskowane i pomalowane dwie szyby: Wycięte klocki chamulcowe: I lusterka pomalowane , i rozciągnieta ramka przezroczysta z krórych będą kierunki w lusterkach: To tyle.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkaluza Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Witam Serdecznie Tak dla odpoczynku od Audi chciałbym pokazac swój dzisiejszy zakup :-) Bardzo długo ich szukałem (oczywiście w sensownej cenie) .. Wykonanie modeli perfekcyjne jakość Tamiyi.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Ależ piękna kolekcja XJtów. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Gdzie takie cacka wyrwałeś? Allegro czy 'ebay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 To z allegro bo widziałem stały:) Chciałem jednego sobie kupić ale jednak się rozmyśliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkaluza Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Gdzie takie cacka wyrwałeś? Allegro czy 'ebay? Wyrwałem na allegro kupiłem jednego, ale sprzedający zaproponował mi reszte w dobrej cenie więc kupiłem wszystkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Świetne wózki. Czym jest dzisiejsze kabrio/ coupe w porównaniu z tym co tam masz. Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkaluza Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Witam Serdecznie Przepraszam za zwłokę i za brak dalszej relacji z ukończenie modelu... Model doprowadził mnie do szału, spasowanie elementów i problemy ze złorzenie prawidłowo model sprawiły mi trochę trudu. z tego wszystkiego nie robiłem zdjęć bo nie mogłem już na niego patrzeć. Po odpoczeciu i nabraniu cierpliwości udało mi cię go ukończyć. Efekt nie jestem z niego zadowolony Zapraszam do galerii: oto link: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=73&t=32016 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi