Gumis-2012 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Witam wszystkich ! ! ! Mam takie krótkie i nietypowe pytanko ! ! !, jakimi rozcięczalnikami dostępnymi na ogólnym rynku malarskim można rozcieczyc emalie Revella (piszę ten wontek z tego powodu, ze nie mam w obecnej chwili dostępu do profesjonalnych i dedykowanych produktów). Proszę o jak najszybsze odpowiedzi ! ! ! Edytowane 2 Września 2011 przez Gość Cytuj
wojtas Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 White spirit ,a tak btw ,ja widze tylko jeden blad,wiec po co piana,nie lepiej pomoc??? Cytuj
Gumis-2012 Napisano 6 Września 2011 Autor Napisano 6 Września 2011 Witam wszystkich ! ! ! Mam takie krótkie i nietypowe pytanko ! ! !, jakimi rozcięczalnikami dostępnymi na ogólnym rynku malarskim można rozcieczyc emalie Revella (piszę ten wontek z tego powodu, ze nie mam w obecnej chwili dostępu do profesjonalnych i dedykowanych produktów). Proszę o jak najszybsze odpowiedzi ! ! ! . Chciałbym sie dowiedziec, czy sa na tym forum ludzie- ktorzy mogliby mi pomodz w tej nietypowej sprawie ! ! !. Jesli nie to ok-dam sobie rade Cytuj
nicpon Napisano 6 Września 2011 Napisano 6 Września 2011 "Biały Spirytus" - Doskonały rozcieńczalnik do farb olejnych barwników i czyszczenia narzędzi. Polecany do olejnych farb Humbrol, Revell, Model Master oraz preparatów AK-Interactive Chwilka szukania. Cytuj
Gumis-2012 Napisano 7 Września 2011 Autor Napisano 7 Września 2011 "Biały Spirytus" - Doskonały rozcieńczalnik do farb olejnych barwników i czyszczenia narzędzi. Polecany do olejnych farb Humbrol, Revell, Model Master oraz preparatów AK-Interactive Chwilka szukania. Spoko- spróbuje,niby takie banalne a do łebka jednak nie Myśle że wiesz co mówisz-bo jesli nie to sie . Dzięki za sugestie- POZDROWIONKA . P.S. czy spirytus jest w jakimś innym kolorze niż BEZBARWNY (NIE ZALICZAJĄC DENATURATU) Cytuj
cloner16 Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 "Biały Spirytus" - Doskonały rozcieńczalnik do farb olejnych barwników i czyszczenia narzędzi. Polecany do olejnych farb Humbrol, Revell, Model Master oraz preparatów AK-Interactive Chwilka szukania. Spoko- spróbuje,niby takie banalne a do łebka jednak nie Myśle że wiesz co mówisz-bo jesli nie to sie . Dzięki za sugestie- POZDROWIONKA . P.S. czy spirytus jest w jakimś innym kolorze niż BEZBARWNY (NIE ZALICZAJĄC DENATURATU) Widzę ,że nigdy nie piałeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi