Kuglaty Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Tematyczne figurki od Zvezdy. CO tu dużo pisać, wszystko widać na zdjęciach PS Czołg jest jeszcze nieukończony, posłużył tylko i wyłącznie jako rekwizyt do sesji zdjęciowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Całkiem ładne. Ludzik w czarnym mundurze wygląda jak nawiedzony zombie. Siedząca postać na dwóch ostatnich zdjęciach zgaduję, że miała robić za kierowcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Całkiem ładne. Ludzik w czarnym mundurze wygląda jak nawiedzony zombie. Siedząca postać na dwóch ostatnich zdjęciach zgaduję, że miała robić za kierowcę. Dowódca rzeczywiście wygląda jak ZOmbie jednak tylko na tych zdjęciach tak dziwnie wygląda. Tutaj są ciut lepsze zdjęcia twarzy:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=112&t=26854 Co do kierowcy - nie bardzo wiedziałem co z tym panem zrobić, dlatego też otrzymał w łapska modlitewnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Co do kierowcy - nie bardzo wiedziałem co z tym panem zrobić, dlatego też otrzymał w łapska modlitewnik Bardzo dobre rozwiązanie ;) Podoba mi się cała scenka. Kiedyś też miałem ten zestaw ale go nie ruszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi