Darthradi Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Witam po raz drugi zapraszam do obejrzenia zdjęc z Bovington w UK. Tym razem skoncentrowałem się głównie na Tigerze I. Muzeum zmieniło się trochę od ostatniego mojego pobytu. Kilka eksponatów zniknęło (są poddawane renowacji). Jest jeden nowy czołg Khalid który jest właściwie inną wersją czołgu Chieftain, poznacie go po dość nietypowym kamuflarzu. Niestety dzisiejsz wizyta była dość krótka i nie miałem zbyt wiele czasu na zrobienie dokładniejszych zdjęć, no ale dobre i to. Zapraszam do oglądania. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Mam pytanko co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 To jest brytyjski Tortoise http://pl.wikipedia.org/wiki/Tortoise_%28czo%C5%82g%29 Co do Jordańskiego Khalida i jego kamuflażu to w ramach ciekawostki warto zaznaczyć, że czarne plamy na nim mają kształt mapy Jordanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darthradi Napisano 4 Września 2011 Autor Share Napisano 4 Września 2011 No prosze nawet nie musze odpowiadac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi