Marcus05 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Witam Przedstawiam Wam zawartość tego zestawu Revella. Pierwsze wrażenie z instrukcji montażu to Ok Zawartość ramek Dla większego wrażenia o wielkość modelu parę zdjęć z przymiarem liniowym Wielkość kalkomani też mnie powaliła. Dla mnie jest to model na długie jesienne wieczory, więc nie wcześniej się za niego wezmę niż po wakacjach. Pozdrawiam Marcus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciechu Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ładna maszyna... Ile za niego zapłaciłeś?? Można wiedzieć?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Właśnie ile kosztował, bo moze bym sobie też taki sprawił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grane Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Nie chce kusić, ale w Dragonoskim Leopardzie 2a4 też masz polskie kalki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus05 Posted May 18, 2007 Author Share Posted May 18, 2007 Nie chce kusić, ale w Dragonoskim Leopardzie 2a4 też masz polskie kalki... Wiem, już sprawdziłem. Dzięki. Model kupiłem na allegro za 83zl + 8zl przesyłka więc w sumie 92zl. Widziałem podobne na innych aukcjach za około 100zl. Pozdr Marcus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Spoko Marcus też miałem go w planach kupić, ale jeszcze nie teraz może nadarzy się jeszcze okazja prawda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts